Loading...

Pelotonin datan tavaramerkkien peruuttamistoiminta Mad Dogg Athletics ‘Spinning®: n ja Spin® -tavaramerkkien rekisteröintien

Mad Dogg Athletics, Inc. Digitaalisen sisällön lisäksi ”julkaisi tänään tiedotusvälineiden ja muiden Peloton Interactive, Inc. -yrityksen viime viikolla tekemän tavaramerkkien peruuttamisvetoomuksen aiheuttamat kyselyt.

Mad Dogg Athletics on määritelty lehdistötiedotteessa, että ”on myönteistä, että Pelotonin oikeustoimet epäonnistuvat. Vaikuttaa olevan paljon enemmän kuin vastatoimenpiteitä Mad Doggin yleisurheilun patenttien rikkomusvaatimuksesta, joka jätettiin Pelotonia vastaan joulukuussa 2020, joka pyrkii helpottamaan Pelotonin väärinkäyttöä Mad Doggin yleisurheilun patentoidusta tekniikasta.

Pelotonin vetoomus maalaa virheellisesti kuvan Mad Doggin yleisurheilusta, joka yrittää vakuuttaa oikeudet, jotka eivät ole hyvin vakiintuneita tai perusteltuja tavaramerkkilakiin. Päinvastoin on totta. On julkisen ennätys, että Mad Dogg -urheilun yleisurheilu Qatarin Jalkapallomaajoukkue Paita on jatkuvasti käyttänyt, lisensointia sekä oikeuksien täytäntöönpanoa sen spin®: ssä Atalanta BC Paita sekä Spining® -merkkejä yli 25 vuoden ajan, merkit, jotka ovat huolellisesti yhteydessä Mad Dogg -urheiluun ja asianmukaisesti turvattuun käsittämättömät liittovaltion tavaramerkkien rekisteröinnit.

Mad Doggin yleisurheilu, joka on suunniteltu suosituksi Spin®: stä sekä Spining® -merkinnöistä 1990 -luvun alkupuolella. Liiketoiminnalla on monia Spin®- ja Spinning® -tavaramerkkien rekisteröintejä, jotka ovat päätyneet kiistattomiin liittovaltion tavaramerkkien lain nojalla. Liiketoiminta on jatkuvasti hyödyntänyt ja puolustanut jälkensä koskaan ottaen huomioon, että sisäympäristöpyörien ja sisäisilaitosluokan aiheuttaneiden ohjelmien yhteydessä. Yksityiskohtaisten polkupyörien (www.spinning.com) lisäksi Mad Dogg Athletics on kouluttanut lukuisia lukemattomia Spinning® -kouluttajia, jotka johtavat luokkia monissa maailman hienoimmista studioista ja kuntosaleista.

Tuottaessaan sisäpyöräilyluokituksen sekä Spinning® -linjansa sisätilojen pyöräilypyörien ja ohjelmien linjan, Mad Dogg Athletics mullisti jälleen sisätilojen pyöräilyluokituksen vuonna 2010 käyttöönottamalla ESPINNER® -pyörä, joka esitteli maailman ensimmäistä kosketusta -Näyttöruutu, joka on luotu tuomaan ohjaajien johtamaa valmennusta sekä interaktiivista koulutusta kuntokeskuksiin ratsastajien kodeiden lisäksi.

Viikkoja ennen kuin Peloton jätti tavaramerkkin pätemättömyysvetoomuksen, Mad Dogg Athletics jätti liittovaltion vaatimuksen Pelotonia vastaan patenttiloukkauksista.

Texasin itäisen piirin Yhdysvaltain käräjäoikeudessa nostettu oikeusjuttu väittää, että Pelotonin pyörä sekä MAD DOGG -yleisurheilun (US -patentti -nro 9 694 240 ja 10 137 328) hallussa olevat pyöräilypatentti luotu simuloimaan ohjaaja-johtamaa luokkaa ratsastajan kodissa.

Mad Doggin yleisurheilu on jatkuvasti investoinut ja puolustanut Spinning® -tavaramerkkien kotitaloutta ympäri maailmaa, koska se osoittaa sen polkupyörien, ohjelmien sekä kilpailijoiden, mukaan lukien Pelotonin, lisävarusteiden erottamisen. Spinning®-tuotemerkit toimittavat kuluttajille, jotka osoittavat eroavan Mad Dogg -urheilutuotteita Knockoffista sekä muista tuotteista, jotka eivät tarjoa laatua, suunnittelua, samoin kuin Japanin Jalkapallomaajoukkue Paita asiakaskokemusta, jotka ovat tehneet Spinning®-tuotemerkeistä maailmankuulun.

Mad Doggin yleisurheilu ja sen ympäri maailmaa kouluttajien joukkue ovat pyrkineet auttamaan miljoonia kaiken muotoja, kokoisia ihmisiä, samoin kuin kykyjensä parhaimpaan muotoon uskoen, että terveys ja hyvinvointi sekä hyvinvointi on jotain, jota on tarjottava kaikille. Mad Doggin yleisurheilu tukee edelleen Spinning®-yhteisöä, etenkin ohjaajia, studioita, sekä kuntokeskuksia, jotka ovat kokeneet valtavasti viime vuoden aikana COVID-19: n vaikutuksen vuoksi. Sen lisäksi, että kymmeniä lukemattomia moottoripyöräilijöitä, joilla on pyörämme kotona, Mad Dogg -urheilu jatkaa premium -materiaalien tarjoamista sekä ajeluja, jotka todella tuovat Spinning® -studiokokemuksen kotiin. ”

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.