Loading...

Christian Duquen viina, juhlat ja fyysinen kunto

On olemassa kaksi maailmaa – maailma, jossa haluamme verkossa samoin kuin maailma, jossa teemme verkossa. Kehonrakentajat haluavat usein kuvata itseään johtaviksi tiukiksi elämäntapoiksi, kurinalaisten aterioiden, koulutuksen ja lepojen kanssa. Jos uskomme mitä tahansa, mitä meillä oli mahdollisuus nähdä, samoin kuin mitä meille annettiin lukea, oletamme, että useimmat kehonrakentajat verkossa kuten munkit, mutta se ei vain ole todellisuuden mukaan. Kehonrakentajat haluavat juhlia, jotkut enemmän kuin toiset. Erityisesti 90 -luvulla me kaikki kuulimme tarinoita, mutta se ei kuitenkaan ole unohdettu aikakausi. Kehonrakentajat menevät edelleen klubiin, haluavat silti juoda, samoin kuin monet haluavat kaatua. En aio todeta, että tämä on joka ilta tyyppinen asia tai että sitä esiintyy harvoin, Atalanta BC Paita koska jokainen henkilö on erilainen, mutta suurin osa ihmisistä valitsee alkoholin vaikutukset, joilla on vähiten este fysiikoilleen. Jotkut juovat hienoja aikoja, toiset juovat vapauttamiseen, toiset juovat, koska heillä ei ole vaihtoehtoa asiassa.

Jos olet Iron Magazine -lehdessä, mahdollisuudet olet, ettet ole täysin vieras kehonrakennukselle ja koulutukselle. Me kaikki ymmärrämme kolmesta makro ravintoaineesta sekä siitä, mitä heillä on vartaloon. Parhaat ruokavaliot ovat ne, jotka saavuttavat käytännön tasapainon; Hiilihydraatteja nähdään kuitenkin usein enemmän pelkoja, koska niiden vaikutukset verensokeriin, insuliinin vapautumiseen ja painonnousuun. Insuliini on yhteydessä rasvaan yksinkertaisesta syystä, että suurin osa lihavista ihmisistä ottaa ruokavaliota, jossa on runsaasti yksinkertaisia sokereita, runsaasti rasvoja, ja pariskunnat, joilla on istuva elämäntapa. Alkoholijuomat, joissa on paljon sokeria Vaikka juopuminen ei välttämättä ole kaikkien tekemisessä, niille, jotka etsivät tätä päättymistä, tyhjän vatsan juominen voi olla yksi tyypillinen todellisuus. Pelkästään yksinkertaiset sokerit voivat johtaa rasvan kasvuun ja vielä pahempaan, lihasmassan heikkenemiseen.

Siksi kuulemme usein, että kaikenlaista alkoholia ei tuoteta yhtäläisesti. Esimerkiksi olut on erittäin runsaasti hiilihydraatteja, tyypillisesti noin 13 g annosta. Vain kolme olutta riittää potkimaan jonkun ketoosista ja muuten, kuka roskaa kolmella oluella?!?! Lisäksi olut on erittäin korkea hiiva, mikä myötävaikuttaa erittäin epämiellyttävään paisuneen vaikutuksen kanssa tulevina päivinä. Siitä huolimatta olut on juoma-ikäisten korkeakoulujen harjoittelijoiden juoma. Se on edullinen, helposti saatavilla oleva ja yleisesti markkinoitu. Katsotpa sitten NASCARia, jalkapalloa tai jopa golfia, mahdollisuuksia, olet törmännyt olutmainoksiin. Tupakkimainosten jälkeen dinosaurusten menetelmä oli olut mainokset, olutmainokset Ajax Paita ovat täyttäneet tyhjyyden.

Jotkut panimot ovat yrittäneet vähentää hiilihydraattien määränsä, ja jotkut oluet kulkevat matalan hiilihydraattimarkkinoiden jälkeen ja jotkut jopa rikkovat 100 kaloria tarjoilukynnystä kohden, samalla kun ne tarjoavat silti 12 unssia. Valitettavasti olut on aina valmistettu jyvistä, siinä on aina hiivaa, samoin kuin se ei koskaan pysty olemaan nolla hiilihydraatteja – ainakaan minkäänlaista menetelmää, jota voin kuvitella. Jätä se tieteelle, ehkä jonain päivänä on sellainen asia, mutta lähitulevaisuudessa, ei. Olut ei myöskään ole suositeltava, koska sen erehtymättömät diureettiset vaikutukset ja totuus, että siitä paljon enemmän (kuin viinaa) on kulutettava suositeltavan vaikutuksen vuoksi.

Jos hiilihydraatteja on kaikki, joista puhumme, on joitain liinavaihtoehtoja, jotka ovat täysin hiilihydraatteja. Jotkut alkoholit ovat myös etsineet fyysisiä kuntomarkkinoita. Se, onko minkäänlaista alkoholijuomaa, on kuntoystävällistä, on kuitenkin täysin mielivaltaista ”, monet kunto-ajattelevat ihmiset haluavat pitää hauskaa. Sillä, joka ymmärretään vaikeana viinaksi, on vähemmän hiilihydraatteja ja että sosiaalinen eliitti suosii enemmän. Esimerkiksi yritysmaailman ihmiset valitsevat enemmän kuin todennäköisesti martinin kuin olutta tölkki. Myös se näyttää paljon paremmalta valokuvissa, etenkin IG: ssä. IG: n kuuluisa on yhtä tärkeää kuin fyysisen kuntoteollisuuden ihmisille kuin ensimmäisen syntymänne menemisen yliopistoon !! Kaikki haluavat tuntea IG -rakkauden !!

Jos joku on pukeutunut vaikuttamaan, siemaillen hienoa viiniä tai sekoitettua juomaa, kenties kallista sikaria kädessä – he näyttävät dapperilta, he näyttävät siltä, että he saattavat omistaa yrityksen ja/tai heillä on osakevälittäjä Speed Dialissa. Kaveri, Newcastle United Paita jolla on tölkki Milwaukee’s Best, näyttää siltä, että joku asuu sillan alla.

Minä henkilökohtaisesti pidän aina olutta, mutta en ole myöskään juuri median GQ. Jos haluat etsiä onnistuneen liikemiehen osaa, on olemassa erityisiä rekvisiitta, joka muodostaa osan, samoin kuin olut eivät ole yksi niistä. Siitä huolimatta kapinalliset ovat kapinallisia.

Juomiseen on vielä yksi elementti, joka on sisällytettävä tähän; Puoli, joka ei ole niin humoristinen. Siellä on sosiaalinen juomari, fyysinen tietoinen juomari ja thfi on alkoholisti. Joillakin ihmisillä ei todellakaan ole vaihtoehtoa. Jotkut viittaavat siihen, että riippuvuus ei ole sairaus, pikemminkin tila, mutta uskon, että se on vain semantiikkaa. Asia on, että alkoholi on riippuvuutta ja koska se on laillista, voi olla erittäin vaikeaa kävellä pois. Liina -mainoksia on kaikkialla, samoin kuin juominen ei ole vain sosiaalisesti hyväksyttävää, se on käytännössä työnnetty ihmisiä monilla tehtäväsektoreilla. Itse asiassa, jos et juo, se voi todella saada sinut rappeutumaan.

Uskoit, että fyysinen kunto olisi yksi paikka, jossa ei juoma, tupakointi, samoin kuin virkistyslääkkeiden tekemättä jättäminen olisi mahtava asia. Joissakin tapauksissa se voi olla. Urheiluun sisältyy ehdottomasti paljon suoraa ihmisiä, mutta samoin on kiistaton juhlaelementti. Erityisesti kilpailijoilla on paljon enemmän lautasilla kuin useimmilla ihmisillä. Monilla heistä on vaativia työpaikkoja, kotitalousvelvoitteita ja lisäämällä uuvuttavan kilpailun valmistelun kyseiseen yhtälöön ovat kaoottisia.

Paljon kertaa ihmiset haluavat vain julkaisun, samoin kuin luulet sen todennäköisesti, he tavoittavat pullon. Jonkin ajan kuluttua pyrkimys kilpailla, kilpailijan ruumis muuttuu sekä aina, fyysinen kunto päättyy ja ilmenee aitoja kysymyksiä.

Ymmärrän, että useimmat ihmiset tajusivat, että tämä olisi hieno artikkeli siitä, kuinka fantastinen tuhlaaminen on kuitenkin melko päinvastoin. Fyysisen kunnon tulisi olla kyse terveyden ja hyvinvoinnin parantamisesta sekä onnellisemman elämäntavan johtamisesta. Vastuullisesti juominen on hienoa, mutta on avainasemassa, että se ei ota elämääsi haltuunsa. Jos aiot juoda, valmistelullesi on vähemmän vahingollisia vaihtoehtoja, mutta lopulta alkoholia ei kehitä lihaksia, se ei tarjoa sinulle paljon parempaa elämänlaatua, samoin kuin se voi olla erittäin vaarallinen väärissä käsissä. Pakkojen hahmojen ihmisten tulisi todennäköisesti kulkea.

Toivon, että nautit tämän artikkelin lukemisesta ja katsomasta kommenttejasi – olipa täällä Iron Magazine -lehdessä tai missä tahansa, voit tarkistaa tämän artikkelin. Kiitos lukemisesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.