Loading...

4 Menetelmää, jotka hyötyvät lapsesi kiireisestä takaisinkoulurutiinista

takaisinkoulun kauden ei tarvitse ilmoittaa kaaosta-tämä vuodenaika saattaa todella tuoda paljon enemmän vakautta elämääsi, varsinkin kun Se koskee terveyttäsi. Niin paljon kuin pidämme kesän rento tunnelmasta, lapsesi palaaminen rutiiniin saattaa olla juuri sitä, mitä kotitaloutesi tarvitsee pysyäkseen kurissa. Itse asiassa vuoden 2014 tutkimusta, joka julkaistiin lehdessä Advancement ja Behavioral Pediatrics, havaittiin, että kotitalousrutiinien lapset voivat olla paljon paremmin sekä emotionaalisesti että sosiaalisesti.

Lapset eivät ole ainoita, jotka voivat hyötyä siitä, että laitos on palannut istuntoon – myös vanhemmat voivat, varsinkin kun se sisältää heidän terveys- ja hyvinvointivalintansa. Täällä on joitain menetelmiä hyödyntääkseen kouluaikakautta parhaalla mahdollisella tavalla:

Siirrä paljon enemmän työmatkan aikana

Jos olet yksi onnekas henkilöistä, joka asuu usean lohkon säteellä lapsesi koulusta, hyödynnä ilmaista mahdollisuutta liikuntaa ja kävele heitä samoin kuin. Jos ei, ole innovatiivinen siitä, kuinka liu’utat joihinkin vaiheet tänä aamurutiiniin. Kävele bussipysäkkiin heidän kanssaan tai putoa kaukana laitoksesta ja kävele lapsesi koulun etuosaan.

Prep -lounas (kahdelle) etukäteen

Sen sijaan, että luovuttaisit lapsellesi lounasrahoja, valmista terveellinen lounas heidän kouluun. Kaikista hienoin, voit valmistaa itsellesi vähän ylimääräistä ottaen huomioon, että sinulla on jo ainesosia – kaksinkertainen määrät. Hangry Noon-Time kiittää sinua myöhemmin. Tarkastele inspiraatiota muutamia näistä terveellisistä, pakattavista lounasta.

Mene nukkumaan aikaisin

Nyt kun lapsesi täytyy nousta aikaisin kouluun, on aika palauttaa nukkumaanmeno kotitaloudessasi. Aikaisemmin yöllä ei ole vain rauhaa ja rauhallista, mutta sinulla on kuitenkin suuri syy päästä nukkumaan aikaisin. Pidä itsesi radalla, yritä asettaa henkilökohtainen unirutiini Fitbit -sovellukseen auttaaksesi nukkumismallisi määrittämistä ja pysy yhdenmukaisena unen tavoitteidesi kanssa.

Tee aikaa harjoitteluun

Lapsi hektisen kanssa ennen/jälkeen laitoksen toimintaa sinulla on paljon enemmän aikaa vangita harjoituksessa. Jos nuori ei ole melko vanha riittävä koulun jälkeiseen aktiviteettiin, kokeile puristaa harjoituksessa lounastauon aikana keskeytymättömälle keskipäivän hiki-seshille.

Haluatko asentaa sitä? Tutustu tarkalleen, kuinka Fitbit -ryhmän terveys ja hyvinvointi voivat auttaa yritystäsi luomaan menestyvän hyvinvointiohjelman, parantaa työntekijöiden terveyttä ja hyvinvointia sekä onnellisuutta sekä parantaa lopullista linjaa.

Tämä tieto on tarkoitettu vain akateemisille toiminnoille, samoin kuin ei ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Et Nagoya Grampus Paita saa käyttää Meksikon Jalkapallomaajoukkue Paita tätä tietoa diagnosoida tai hoitaa terveys- ja hyvinvointia koskevaa ongelmaa tai ehtoa. Tarkista aina lääkärisi kanssa ennen ruokavalion muuttamista, untapoja muuttamalla, lisäravinteiden ottamista tai uuden fyysisen kunto -rutiinin aloittamista.

Emma Leyton

Emma Leyton levittää Tottenham Hotspur Paita sanan terveellisestä elämästä Fitbit -ryhmän terveydelle. Kaikkien terveyteen ja hyvinvointiin sekä hyvinvointiin liittyvistä asioista sekä hyvinvoinnista, Emma on innostunut työympäristön terveydestä ja hyvinvoinnista, samoin kuin kuinka se vaikuttaa positiivisesti kansojen elämään. Voit löytää hänen työmatkansa minne tahansa jalka, ajaen San Franciscon kukkuloita, paahtamalla uuniinsa Brysseliä ja sekoittaen smoothieja hänen Vitamixiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.