Loading...

3 herkullista reseptiä juoksijoille, jotka menevät etäisyyden

kuva: Alan Weiner
Kun joku antaa sinulle keittokirjan juoksijoille, se on helppo huokata. Paljon todennäköisemmin kuin ei, sinulla on toinen vaalea, tylsää reseptejä, jotka keskittyvät ruokaan polttoaineena, maun deritointi. Mutta ota yksi kääntö Shalane Flanaganin uuden keittokirjan läpi, ja olet valmis syömään näitä ajatuksia. Bison -lihapullot, villi lohi, hasselpähkinävahviset ja suklaa -makaronit?! Odota, tämä kirja on tarkoitettu juoksijoille? Täynnä kausiluonteisia vihanneksia, ruohoa syövää lihaa, terveellisiä rasvoja ja makeita herkkuja, tässä on terveellinen keittokirja, josta vihdoin houkutellaan kokata.

Juuri ajoissa maratonikauden aikana, juokse nopeasti, Eat Slow on Shalane Flanaganin ja Elyse Kopecky, urheilijan ja kokin, joukkueyritys. Shalane Flanagan on nelinkertainen olympialainen, joka palasi äskettäin Riosta kuudennen sijan naisten maratonilla. Elyse Kopecky on koulutettu kokki ja ravitsemusvalmentaja sekä vanha korkeakouluystävä ja joukkuetoveri UNC Chapel Hillin hiihtomaista. Yhdessä he ymmärtävät todellisia ruokia ja oikeita urheilijoita resepteillä, jotka menevät etäisyyteen.

“Uskomme suuria uskovia, että ruokavaliot eivät toimi”, Flanagan selittää. ”Emme ole viipaloissa tai suuntauksissa – syömme oikeita, kokonaisia ruokia. Niin kauan minun piti taistella siitä keskiarvosta, urheilullinen ilme. Mutta tavalla, jolla Elyse on opettanut minua Saksan Jalkapallomaajoukkue Paita kokkiin, se on nostanut tämän taakan. Jos syön parhaita ruokia, kaloreita ei tarvitse laskea, koska juoksen nopeasti ja tunnen hämmästyttävää. ”

Kirjan parissa työskentelemällä Flanagan piti ruokalaukun, ja esittely paljastaa sen, mitä hän syö viikon ajan. Se kuulostaa yllättävän kykenevältä: smoothiet, kaura tai munat aamiaiseksi, vihannes- ja viljasalaatit lounaalle, mehukkaita pihvejä tai kaloja illallisella. Hän riippuu usein jäännöksistä, tekemällä suuren erän jyviä tai säästämällä lohen pala pudottaakseen salaattia. Hän ei ole hiilikuormituksessa, mutta hän ei myöskään ole pakkomielle tai paleo-ja hän syö terveellisiä jälkiruokia. “Minulla on varmasti makea hammas”, sanoo Flanagan, “mutta kirjan jälkiruoat eivät ole liian makeita, joten voin ilahduttaa niitä ja minun ei tarvitse koskaan tuntea olevansa puutteellinen.”

Tulokset puhuvat puolestaan. Hän söi AS Roma Paita tällä tavalla Rioon johtaen, ansaitsemalla paikan yhtenä maailman viiden parhaan joukosta puolimaratonille ja murtaen ennätyksen 10 kt tien päällä. Tietysti se ei ole kaikki ruokavaliota. ”Mutta 35 -vuotiaana olen vain erittäin kiitollinen siitä, että minulla on edelleen henkilökohtaisia bestsetejä urani tässä vaiheessa. Hyvällä ravitsemuksella tunnen itseni nuoremmaksi. ”

Flanagan ja Kopecky haluavat sinun pääsevän keittiöön ja ajattelevat ruoanlaittoa harjoituksen jatkeena. Kopecky vaatii, että nämä reseptit polttavat ketään, joka jatkaa aktiivista elämäntapaa. ”Sinun ei tarvitse Real Sociedad Paita ajaa 100 mailia viikossa kuten Shalane, ilahduttaaksesi näitä reseptejä. Juoksin edelleen hauskaa, mutta useimmiten juoksin 2-vuotiaan jälkeen! Nämä herkulliset reseptit ovat hyviä kaikille riippumatta siitä, harjoitteletko ensimmäistä 5K, 10K, puolimaratonia tai maratoniasi. Syötän heidät taaperolleni ja ruokin heitä äidilleni hänen 1960 -luvulla.

”Terveellinen ruoka saa tässä maassa huonon uskottavuuden vaaleaksi ja tylsäksi. Haluamme näyttää kaikille tasoille urheilijoille, että ravitsemus ja maku todella voivat kulkea käsi kädessä. ”

Oletko valmis joutumaan keittiöön? Flanagan ja Kopecky ovat innoissaan jakamaan kolme “hemmottelevasti herkullista” reseptiään Fitbit -lukijoiden kanssa. Napsauta joitain superpolttoaineiden muffineja, riippuvuutta aiheuttavaa viljasalaattia ja lihapullia, jotka auttavat sinua rikkomaan henkilökohtaisia levyjä.

Hanki koko resepti supersankarien muffineille.

Hanki koko resepti Kale-Radicchio-salaattia Farron kanssa.

Hanki koko resepti korkea-alueen piisonilihapulloille, joissa on helppo marinara.

Valokuvat Alan Weiner.

Nämä tiedot on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin, eikä sitä ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää näitä tietoja diagnosoida tai hoitaa terveysongelmia tai ehtoja. Tarkista aina lääkäriltäsi ennen ruokavalion vaihtamista, nukkumistottumuksesi muuttamista, lisäravinteiden ottamista tai uuden kunto -rutiinin aloittamista.

Becky Duffett

Becky Duffett on Fitbitin ravitsemuseditori ja elämäntapakirjailija, jolla on intohimo syömään hyvin. Entinen Williams-Sonoma-keittokirjatoimittaja ja San Franciscon keittokoulun valmistunut hän on toimittanut kymmeniä keittokirjoja ja lukuisia reseptejä. Kaupungin asuminen on muuttanut hänestä spin -addikti – mutta hän on silti pikemminkin ratsastaa hevonen. Hän asuu San Franciscon söpöimmässä naapurustossa, viettää viikonloppuja viljelijöiden markkinoilla yrittäen lukea leipomossa ja paistaa suuria illallisia ystäville.

Leave a Reply

Your email address will not be published.