Loading...

Ken Pavia Alexander Shlemenko toteaa, että Shlemenko Affair

-päivitys – 21. heinäkuuta 2016 – voitti vetoomuksensa ja on täysin vapaa taisteluun

_________________

Tällä viikolla Kalifornian osavaltion yleisurheilukomissio jakoi kolmen vuoden keskeytyksen Alexander Shlemenkolle, joka arvioi positiivista PED: n viimeisen Bellator -ottelunsa jälkeen.

Tämä on epäilemättä todiste vartijan vaihtamisesta sen suhteen, kuinka sääntelyviranomaiset aikovat käsitellä FC Porto Paita huumeiden huijauksia. Rangaistukset muuttuvat yhä raskaammiksi Kashiwa Reysol Paita ja se on hyvä asia. Tästä suhteesta on kuitenkin opittavaa, ja nämä eivät rajoitu urheilijoihin. Sääntelyviranomaisten on ymmärrettävä, että ottaen huomioon keskeiset suspensioita hävittäjän toimeentuloon, testausprosessin eheyden tulisi olla paikallaan ja asianmukainen prosessi sääntelykuulemisten aikana on välttämätöntä. Täällä Kalifornian osavaltion urheilukomissio jäi molemmissa määrissä.

Shlemenkon kuulo, joka alkaa juuri tunnin kahdenkymmenen minuutin merkinnän ohi alla olevan videon kahdenkymmenen minuutin merkki, kannattaa tarkistaa. Komissio kaikki paitsi pilkkaa Shlemenkon valitsemasta asianajajan edustaa ja jopa kommentoi, jotka osoittavat harkintavaltaa mielen, joka näyttää koostuvan ennen täydellisten lähetysten sulautumista. Ehdotetut rangaistukset Shlemenkoa vastaan olivat ilmeisesti paljon paljon lievempiä, jotka muuttuivat aluksi vain paljon rangaistuneemmiksi päivinä ennen pyydettyä kuulemista. Testausprosessi jättää Fluminense Paita paljon toivomisen varaa myös todisteiden kanssa, joiden mukaan CSAC ei kerännyt B -näytettä huolimatta heidän sopimuksestaan testauslaitoksen kanssa, joka vaatii tämän suorittamista. Kalifornian sääntelyjärjestelmän puitteissa vaaditaanko B -näytteen keräämistä vai ei, kysymys, johon tuomioistuin todennäköisesti vastaa lopulta, kun Shlemenko on ilmoittanut, että hän pyrkii tarkistamaan kieltoa oikeudellisesti, on selvää, että CSAC ei ole asetettu objektiivisia standardeja Lääkkeenäytteen keräämiseen ja testaamiseen tarvittavat tarvittavat vaiheet.

Sääntelyviranomaisten tulisi olla selkeä lainsäädäntökehys PED -testeille, joita he saavat suorittaa, selkeä rangaistus niille, jotka epäonnistuvat, tilaa koskevat standardit keräys- ja testausprosessin eheydelle ja viimeiseksi kunnioittamaan asianmukaista prosessioikeuksia koskevia oikeuksia Urheilijat, jotka pitävät valtiota lakisääteisen todistusajansa suhteen.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Shlemenkon doping -seuraamukset vähenivät – täydelliset oikeudelliset syyt 21. heinäkuuta 2016 “Kalifornian taisteluurheilulaki”
Puhutaanpa Brock Lesnar, doping ja mahdollinen laillinen FalloutJuly 16. 2016 8 kommenttia
Nevadan osavaltion yleisurheilukomission kunnostus Doping Asetukset 11. 2016in “Doping”

Leave a Reply

Your email address will not be published.