Loading...

Ole mukava omassa ihollasi

, kirjoittanut Matt Weik

Kuinka monet teistä kerralla tai vielä yksi on katsonut jotakuta, jota ohitat kadulla tai näet televisiossa tai lehdessä ja halusi, että näytät heidän kaltaisestaan? Ehkä se oli heidän lihaksensa. Ehkä se oli heidän laihansa. Riippumatta syystä, harppaat totuuden, jota et näytä siltä tai ehkä et koskaan näytä siltä, että tarkalleen kuinka paljon vaivaa siihen panet. Ymmärrätkö mitä? Se on okei. Kaikilla meillä on puutteita – mukaan lukien. samoin kuin minä kosketan sitä vain minuutissa. Tarkistin kuitenkin viestin, joka ei ole niin kauan taaksepäin, joka valaisi pääni yläpuolelle, että tämä aihe voi olla kosketuksen arvoinen.

Se on asioita, joita et näe, jotka tekevät ihmisistä itsetietoisia
Kuten mainitsin, tarkistin viestin vähän sitten takaisin, joka puhui naisesta, joka vain tapahtui fyysisen kuntosuunnittelun ja bloggaajan – erittäin houkuttelevana siinä. Kun tarkistat hänen kuvat, kuvaat minkä tahansa tyyppiset henkilöt haluaisivat treffata häntä. Se mitä monet ihmiset eivät tienneet, oli se, että tämä nainen, joka rutiininomaisesti julkaisi selfies, kärsii ekseemasta. Ei vain sellainen, että monet ihmiset näkevät käsivarret sekä jalat, jotka voidaan peittää vaatteilla – ei ei – hänellä olisi todella kaikki hänen kasvonsa. Hänen kasvonsa! Se on osa hänen rahansa valmistajaa kuin fantastinen fysiikka. Ihottuma niille, jotka eivät tunne tilaa, on krooninen iho -tila, joka laukaisee ihon päätymään punaiseksi ja kutisevaksi. Ei ole mitään keinoa, niin että se voi vaikuttaa mihin tahansa yksilöön iästä riippumatta. Hän julkaisi Instagram -tilinsä A: n ja valokuvan jälkeen. Yksi kuva esitteli hänen etsivänsä hienointa kamerasta, samoin kuin toinen sen vieressä oleva kuva osoitti taistelujensa äärimmäisen totuuden. En aio sokeroida sitä, tila näytti melko huonolta. En voinut kuvata tarkalleen kuinka levoton on oltava kasvoillasi.

Toinen suhteellisen laajalti tunnettu fyysinen kunto -vaikuttaja, joka taistelee heidän ulkonäkönsä kanssa, on Christian Guzman. Christian puhui vapaasti suurimmasta epävarmuudestaan – keratoosista Pilaris. Keratoosi Pilaris on tila, jossa yksilön iho luo samoin paljon keratiinia (proteiini), joka lopulta estää hiusjuuret ja tarjoaa punaisten kuoppien esiintymisen iholla, melkein kuin vähän näppylöitä, joita he eivät koskaan katoa. Ihmiset voivat saada tämän tilan käsivarsiin, kasvoihin, takapuoleen ja jalkoihinsa. Suurimmalle osalle he verkossa on kunnossa päivittäin, samoin kuin heille huomaamatta, koska he yleensä eivät satuta tai kutinaa. Ne tarjoavat kuitenkin ihollesi epätavallisen ulkonäön. Jotkut saattavat jopa uskoa, että se näyttää yhtä ja tuntuu punaiselta hanhikilmiltä. Jotkut ihmiset ovat onnekkaita kasvattamaan tilan, kun taas toisilla voi olla se koko elämänsä. Täältä tulee osa, johon tulen Bayern Munich Paita tarinaan.

Minä itse, myös kokemus keratoosista Pilaris. Minulla on koskaan ollut sitä, että olen pieni. Jotkut ihmiset huomaavat sen, paljon eivät (tai ainakaan he eivät kiinnitä sitä huomioni). Mutta se on jotain, jota olen taistellut itseni melkein päivittäin elämästäni. Tämän viestin säveltämishetkellä olen 34 -vuotias, samoin kuin tila ei ole osoittanut viitteitä keventämisestä. Vaikka tila ei ole tarttuvaa tai mitään, olen siitä erittäin itse tietoinen. Olen aina ollut aktiivinen, olen erittäin kunnossa, samoin kuin nautin treenaamisesta ja osoittaen kovaa ansaittua lihaksia. Silti, kun laitan lyhyen hihan teepaitaan tai varastosäiliön yläosaan, muistutan aina käsivarsissani olevista keratoosista Pilaris. Pitkikokoisten hihojen heittäminen piilottaa sen näkyvistä, mutta se ei ota pois totuutta, jonka ymmärrän sen olevan siellä. Jälleen kerran, emme puhu tilasta, että kukaan henkilö, joka kävelee ohi. Itse asiassa, ellet ole vieressäni, et voi edes kertoa, että minulla on sitä. Myös tila näyttää paljon paremmalta tai pahenevan sääolosuhteista ja lämpötilasta riippuen. Edellytys on suhteellisen yleinen. Yli kolmella ihmisellä on täsmälleen sama ehto, jonka kanssa olen verkossa. Tarjoamme vain sen kanssa ja askel eteenpäin. Ehtomme ei muuttaisi ketä olemme tai mitä teemme. Kyllä, se voi olla mielemme takana, kun tyydyttää uusia ihmisiä, mutta se on vain osa elämää ja astumme eteenpäin. Et voi antaa jotain jonkinlaista kunnosta hallita elämääsi.

Se sai minut uskomaan, että meillä kaikilla on suuria Urawa Red Diamonds Paita päiviä ja huonoja päiviä – monista syistä. Silti löydämme menetelmän saadakseen heidän mukanaan. Muutaman meistä pyrkii olemaan joku Aston Villa FC Paita muu, koska emme ole iloisia siitä, mitä näemme peilissä. Emme kuitenkaan ymmärrä kaikkien tarinaa. Saatat olla järkyttynyt siitä, kuinka monilla idolisoituneilla ihmisillä on omat epävarmuutensa, joita he taistelevat päivittäin. Se on elämän ihmisiä. Muutamat meistä tekevät vain paljon paremman tehtävän piilottaa asiat, jotka tekevät meistä epämukavaksi. Olla harjaHund sen kanssa, kuka olet, samoin kuin mitä olet tehnyt elämästä. Saat säveltämään oman tarinasi. Kaikilla ei ole kykyä tehdä sitä tässä maailmassa. On ihmisiä, joilla on paljon pahempia asioita kuin mitä tässä artikkelissa huomautettiin. Mene ulos samoin kuin online -elämä ilman pelkoa. Ole rohkea. Olla spontaani. Ole hauska.

Me kaikki voimme kattaa epävarmuustekijöidemme vaatteet tai bänd-apu. Otamme hyväksyttyjä hienompia asioita, joita meillä on sekä elämässämme että itse. Monille teistä, jotka luet tätä artikkelia, sinulla on terveytesi. Teet terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi sekä fyysisestä kuntosta etusijalle. Syöt puhtaita kokonaisia ruokia kuin huonoja epäterveellisiä valintoja. Sijoitamme aikaa itseemme. Tarkastelimme kirjoja paljon parempaan ymmärryksemme ja taitoihin. Palaamme silti totuuteen, että paljon meistä arvioidaan ulkonäkytemme mukaan.

On aika kävellä niin paljon kuin tuo peili, katsoa itsesi silmiin ja kertoa itsellesi, että näkemäsi ei määrittele sinua. Epävarmuksesi eivät enää hallitse sinua ja vetävät sinua pois nautinnosta elämästä ja onnelliseksi. Et enää keskity asioihin, joita et voi hallita, vaan laitat energiasi kohti asioita, joita sinulla on kyky hallita ja muutos. Poista itsesi epävarmuustekijöistäsi ja tee rauhaa heidän kanssaan. Se on ainoa menetelmä, jonka voit online -elämää ilman katumusta. Asiat, jotka pelkäävät meitä ja saavat meidät tuntemaan olonsa pieniksi, ovat asioita, joita vaadimme samoin kuin askeleen eteenpäin. Kun et enää ole huolissaan siitä, että sinut tuomitaan tai tarkastellaan tiettyä tapaa, on silloin, kun lopetat vastausten ja muistutusten peiliin etsimisen. Et katso ihon kunnosta, et katso arpia, et katso kuoppia, mustelmia tai puutteita. Siitä lähtien olet tehnyt rauhan sen kanssa, kuka olet. samoin kuin se on ainoa asia, jolla lopulta on merkitystä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.