Loading...

Mike Arnoldin bulking vs. laiha -massarakennus

Vanhan koulun joukossa oli tyypillistä menetelmää “irtotavarana” yrittäessään saada lihaksia. Tämä jatkui vuosikymmenien ajan, kun kaikki aloittelijat asiantuntijoihin, jotka ottivat tämän massan saavuttamisen tekniikan. Oli hyvin ymmärretty, että isojen saamiseksi tarvitaan syödä iso… ja syödä valtavia. Huolimatta perheenjäsenestä, jota tarjottiin noina aikoina, tämä menetelmä antoi lukuisia pakata lihasmassalle hämmästyttävällä nopeudella, yleensä hyvin vähän ja joskus ei kemiallista parannusta.

Kauden ulkopuolella hallittiin kulinaarisen hemmottelun aika, jossa ruokavaihtoehdot olivat keskittyneet pääasiassa korkean proteiinivalintojen, kuten lihan, munien ja maidon, ympärille, ja hiilihydraatteja pidetään vähemmän tärkeinä. Silti muutaman näistä kaverista kuluttama pelkkä ruoka ruokaa oli legendaarinen, samoin kuin ei ole epäilystäkään vastuussa muutamasta törkeimmistä tarinoista ruoan käytöstä, joita painoharjoitteluyhteisö on koskaan nähnyt … tai kaikenlaista naapurustoa varten asia. Toisinaan heidän ruokailutottumuksiaan voidaan paljon tarkemmin viitata ruokintavimmaksi kuin illallisella, kun yksi kaveri on tallennettu koko varastosäiliöön vesisäiliöön – joka vain tapahtui sisällyttämään paljon eläviä kultakaloja. Oletan, että on yksi menetelmä päivittäisten proteiinivaatimusten saamiseksi, vaikka olisin utelias ymmärtämään, jos tällainen tapahtuma on koskaan toistettu, edellyttäen, että luita on tarkoitus tehdä menetelmä ruoansulatuskanavalla.

Kaikista rautapelien alkuaikoina ilmestyneistä BB: stä Bruce Randall oli todennäköisesti kaikkein hyvin ymmärretty sesongin ulkopuolisesta ruokailutottumuksestaan. Alkaen vähäisestä 164 kilosta, Bruce pystyi lisäämään ruumiinpainonsa 192 kiloon vain 58 päivän kuluttua. Ei yhtä hyvin nuhjuinen, mutta mitään, mitä ei ollut saavutettu useita kertoja aiemmin. Bruce ei kuitenkaan saanut suurta painonnousustaan viime vuoteensa merijalkaväen aikana, jossa hän kasvatti ruumiinpainonsa kaikista tyypillisistä 203 lbs suurista 342 lbs vain Marokon Jalkapallomaajoukkue Paita 14 kuukaudessa. Siihen mennessä Bruce pystyi tekemään noudattamisen hisseihin: max-single hyvää aamulla 685 lbs (todella monumentaalinen nosto), makuulla puristimella 482 lbs, seisova yläpuristimen kanssa 365 lbs kaksinkertainen, tiukka barballi Kiharta 228 lbs, ¼ kyykky yli 2100 lbs.

Vaikka yhtäkään näistä hisseistä ei ajatella merkittävää (suuren aamun ulkopuolella sekä ¼ kyykkyä, jota ei enää tehdä nykyään), totuus, että Bruce suoritti nämä luvut niin lyhyessä ajassa pysyen 100% Huumeettomat ovat todella hämmästyttäviä (huomautus: tämä suoritettiin vuonna 1954 ennen AAS: n tuloa amerikkalaisessa yleisurheilussa, joka oli vielä pari vuotta). Se menee sanomatta, että tänä aikana saavutettujen 139 lbs Bruce (yhteensä 178 lbs), merkittävä osa siitä oli kehon rasva. Tämä ei silti poista totuutta siitä, että Brucen ruokavaliotavat olivat suurimman toiminnan hänen ruumiinsa kyvyssä lisätä Mass & Staminaa niin nopeasti. On myös lisättävä, että Bruce päätti myöhemmin “leikata”, minkä jälkeen hän otti talon Nabba Mr. World Crown-yksi hänen päivänsa halutuimmista nimikkeistä.

Joten mitä Bruce söi saavuttaakseen niin nopeat voitot massa- ja kestävyydessä ilman huumeiden tukea? Randy Roachina, erinomaisessa kirjassaan lihakset, savut ja peilit, kertovat, Bruce otti säännöllisesti 2 neljäsosaa täysmaitoa, 28 paistettua munaa ja puoliksi leipää leipää pelkästään aamiaiseksi. Rutiininomaisten aterioidensa lisäyksenä hän juo 8-10 neljäsosaa maitoa päivässä, samoin kuin ei ollut harvinaista nähdä hänen täyttävän melkein kokonaisen kahvila-tarjotin riisillä ja sianlihalla, jonka hän syöisi yhdessä istunnossa.

Syömisosastolla on vaikea tasata Brucea, mutta 3x World Vahvin mies, Kustannus Kazmaier, ei ollut itse slouch. Vaikka massat tunnustivat kestävyyden saavuttamisen saavuttamisesta, jota aikaisemmin uskoivat saavuttamattomana, myös hänet ymmärsivät hänet parhaiten ymmärtävän humungisen ruokahalunsa. Laittamalla niin paljon aikaa ruokapöydälle kuin kuntosali, kustannukset lisäsivät uskomatonta 100 kiloa lihaksikas ruumiinpainoa ja toivat hänen penkinsä jopa 600 lbs ensimmäisen kahden vuoden aikana pelkästään kahden ensimmäisen vuoden aikana! Vuoden ja vain 25 -vuotiaiden noudattamisen mukaan kustannukset olivat saavuttaneet suuren 340 paunan, ja se oli parin osumalla 700 lb: n penkkipuristimeen ennen PEC: n repimistä vuotuisen WSM -kilpailun aikana. Koko kalkkunoita sekä muita vastaavia ruokavaliohahmoja ajateltiin rutiinista Billin jokapäiväisessä elämässä … ja sekä hänen ruumiinpainonsa että Herculean kestävyys olivat todiste.

Nykyään ”bulkkitieto” -tekniikka on pääosin pudonnut suosionsa sekä kilpailukykyisten että kilpailevien BB: n keskuudessa. Sen sijaan, että valitset ”Lean Gains” -lähestymistavan, nykypäivän kehon harrastaja seulaa paljon tarkemmin hänen ruuan saanninsa kuin muodon.ER-sukupolvi, jonka avulla he voivat säilyttää tiukan ja vaikean kehon ympäri vuoden. Koska uskomuserot ovat niin voimakkaita eroja eri sukupolvien keskuudessa ja nykyään tarjotun huomattavasti korkeamman ymmärryksen kanssa, lukuisat ovat tulleet lopulliseen ajatukseen, että alkuperäinen BB: n eliitti oli vain väärää – että tällainen hirviömäinen syöminen ei palvele mitään muuta toimintoa kuin tehdä paljon haastavampaa saada muoto Come Complany -päivänä, onko tämä koko todellisuus vai onko tarinassa paljon enemmän? No, se riippuu olosuhteista.

Ennen kuin yritämme vastata tähän kysymykseen, määritellään ensin termien ”Lean Mass -rakennuksen” ja “bulkin” merkitykset. Vuosikymmenien aikana menneisyyttä viitattiin perinteisesti syömistekniikkana, joka kehitettiin lisäämään lihasmassan massaa mahdollisimman nopeasti kaloriläällä. Vaikka proteiiniruokia suosittiin, siellä oli vähän syrjintää, kun kyse oli ruoanvalinnasta, samoin kuin mitään asetettuja ateriasuunnitelmia – BB’R syö vain niin paljon kuin hän voisi koko päivän. Tämä johti yleisesti 1000: n, lisäkalorien, kuluttamiseen rutiininomaisesti. Kun integroitu perheenjäseneen ei ole tarttunut syömään sellaisia kaloreita, ei ole odottamatonta, että laajastustekniikan kannattajat kertyivät yleisesti hyväksyttävää määrää kehon rasvaa.

Vaikka vanhan koulun BB: t eivät ehkä ole ymmärtäneet ravitsemusta koskevaa tiedettä, jota teemme tänään, he ymmärsivät yksi asia, että keho kasvaa vain mahdollisimman nopeasti, kun kaloriravinteiden saatavuus on optimaalinen. Jos sinulla on samanlaisia prioriteetteja kasvunopeuden maksimoimiseksi, niin nopein menetelmä tämän tavoitteen saavuttamiseksi on syödä niin paljon kuin keho voi sietää lisäämättä ei -hyväksyttävää määrää rasvaa. On selvää, että jos aloitat morfoinnin rasvaiseksi sikaksi ennätysajassa, olet ylittänyt kalorien ylijäämäsi samoin suuren marginaalin avulla, mutta miksi saada minkä tahansa tyyppisiä rasvoja ollenkaan? Emmekö voi syödä vain sitä, mitä keho tarvitsee kasvun maksimoimiseksi lisäämättä minkäänlaista rasvaa? Vaikka tämä olisi ihanteellista, todellisuus on, että kukaan meistä ei todellakaan ymmärrä, kun saavutimme tämän pisteen, kunnes olemme ylittäneet sen … ja ainoa tapa ymmärtää, että olemme ylittäneet sen rasvanvahvistuksen avulla.

Rasvavoitto on ”todiste”-todisteet siitä, että keholle on annettu kaikki kalorit-nuotit, joita se tarvitsee kasvun maksimoimiseksi. Samalla tavalla, jos joku ei koskaan lisää minkäänlaista kehon rasvaa… tai tuskin mitään, mitkä ovat mahdollisuudet, että he ovat täysin levittäneet hienoa viivaa maksimaalisen kasvun ja rasvan kasvun välillä? Pohjimmiltaan ei ole. Tässä tapauksessa näiden yksilöiden kokenut rasvavoitto on “todiste” siitä, että he eivät syö riittävästi kasvun maksimoimiseksi. Mukana on yhtä hyvin lukuisia muuttujia – joista monet eivät voi seurata tarkasti niiden sisätilojen ja jatkuvasti vaihtelevan luonteen vuoksi – mikä välttää meitä määrittämästä tarkasti ihanteellista kaloria. Tästä syystä, jos haluamme kasvaa mahdollisimman nopeasti, jokin rasvan voito on väistämätöntä. Nyt ei ole mitään syytä luopua esteettisiä vaatimuksiamme Pillsbury -taikinan nuoren pojan ulkonäön hyväksi, riippumatta siitä, kuinka hidasta, johdonmukaista rasvanvahvistusta olisi hyväksyttävä osana tarjousta, kun haluamme pakata lihasmassan nopeaimmalla tasolla mahdollista.

Asiantuntijalle, jonka toimeentulo on riippuvainen kilpailusta, tämä ei välttämättä ole niin. Itse asiassa tällainen menetelmä on todennäköisesti haitallista tavoitteidensa suhteen, koska lukuisat ammattilaiset ovat jo kehittäneet monia (ja joskus kaikkia), joita he koskaan vaativat, mikä kielsi vaatimuksen äärimmäisen massaa kasvavan ruokavalion suhteen. Kilpailun menestys on nyt ensisijainen tavoite, yhteinen ammattilainen palvelee paljon paremmin pysymällä laihassa sesongin ulkopuolella, koska se antaa hänelle mahdollisuuden säilyttää paljon nopeammin koko prep: n aikana ja monissa tapauksissa saavuttaa poikkeuksellinen ilmastointi . Myös tähän käytäntöön liittyy erityisiä kosmeettisia hyötyjä, kuten tiukempi iho ja Sporting CP Paita vähentynyt vatsan leviäminen, jotka molemmat vaikuttavat positiivisesti BBR: n yleiseen ilmeeseen. Viimeisenä harkinnan mukaan vähemmän laaja ruokavaliosuunnitelma samoin paikkoja vähemmän jännitteitä FC Utrecht Paita kehossa yleensä.

Pro bb’rs, fyysiset kuntomallit, MPD -kilpailijat, ne, joilla on säännöllisesti järjestettyjä kuvaversioita tai muita markkinavelvoitteita, tai ketään muuta, joka sijainnit ovat suurempi merkitys laihan pysymisessä mistä tahansa syystä, todennäköisesti tulee paljon parempaan parempaan hyödyntämiseen laihan hyödyntämiseen. -voiteet lähestyvät, koska tämä antaa heille mahdollisuuden jatkaa etenemistä, vaikkakin paljon hitaammin, vaarantamatta heidän muita lyhyitä tai pitkäaikaisia tavoitteitaan. Kaikissa tapauksissa prioriteetteesi sanelee ylimmän ruumiin rakentamiseen käytettävä menetelmä. Monilla edistyneillä kilpailijoilla on paljon enemmän antaa itselleen kuin pelkästään lihasmassan kudoksen kasvattaminen ja siksi se vaatii takaamaan senIR-sesongin ulkopuolinen suunnitelma vastaa suurempaa kuvaa. Kuitenkin, kun se koskee kilpailijaa, joka vain haluaa tulla suureksi, he tarjosivat huippuluokan mahdollisuuden keskittyä yksinomaan massan saamiseen ja heidän ohjelmaansa voi mahdollisesti osoittaa sen.

Kuten huomaat, ei todellakaan ole “parasta” menetelmää lihasmassan saamiseksi. Vaikka monet nykypäivän parhaista valmentajista kannattavat Lean-Gains-lähestymistapaa, sinun on pidettävä mielessä, että he ovat tyypillisesti tekemisissä huippukilpailijoiden kanssa-joista monet ansaitsevat elantonsa urheilussa. Heidän olosuhteensa on melko erilainen kuin kilpailijoiden edustaja, joka vain haluaa tulla suureksi. Älä vain noudata sokeasti yhdessä vielä yhden ohjelman kanssa, koska asiantuntija BB’R käytti sitä. Tärkeintä on, että jokainen yksityinen on erillinen ja vaatii ajatella sekä hänen lyhyitä että pitkäaikaisia tavoitteitaan ennen kuin pystyy laatimaan sopivan sesongin ulkopuolisen suunnitelmansa.

Riippuu tavoitteista:
Edistyneiden kilpailijoiden tulisi minimoida sesongin ulkopuolinen rasva-voitto: Yksinkertaisempi lihasmassan säilyttämiseksi prep: n aikana, vähemmän rasittavan ruokavalion aikana, vähentäen vatsan leviämistä, keholla on tiukempi ilme.
Niiden, jotka yrittävät maksimoida lihasmassan voiton, ei pitäisi yrittää minimoida sesongin ulkopuolista rasvan hyötyä: kehittyy paljon enemmän lihaksia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.