Loading...

CDC myöntää influenssarokotteen tehottomuuden

Ethan A. Huff, henkilöstökirjailija

(NaturalNews) Lähes kaikista 50 Yhdysvaltain määritelmästä lukemattomat lukemattomat ihmiset ovat jatkaneet terveydenhuoltolaitoksen hätätilojen tulvia viime viikkoina laajojen flunssamaisten oireiden puhkeamisen vuoksi. Sen lisäksi, että monet näistä ihmisistä on jo rokotettu flunssaa varten tällä kaudella, Yhdysvaltojen sairauksien hallintakeskukset ja ehkäisy (CDC) on yleensä myönnettävä, että influenssan laukaus ei ole melkein yhtä tehokas kuin meillä kaikilla on kaikki Sanotaan, että se on – muista kuitenkin saada se joka tapauksessa (he sanovat jatkuvasti).

Kuten CBS News on ilmoittanut, viimeisimmät tilastot osoittavat, että ainakin 24 määritelmänä sekä New York City kokee ”influenssan kaltaisen sairauden korkeaa aktiivisuutta”, samoin kuin vielä yksi 16 määritelmää raportoivat kohtalaisesta toiminnasta huolimatta, huolimatta Normaali lämpimämpi talvi-aika monissa paikoissa koko maassa. Sen lisäksi, että otetaan huomioon, että on niin varhainen ns. Flunssakausi, virkamiehet sekoittavat tilanteen ymmärtämiseksi, etenkin kun se on tuskallisen selvää, että flunssakuvat eivät vain toimi.

Vaikka noin 65 prosenttia 65 -vuotiaista aikuisista ja vanhemmista saadaan flunssa, tämä ikäryhmä on edelleen influenssan vaikein osuma. Jopa lapset kärsivät flunssa, koska Fox Newsin mukaan paljon yli 20 lasta Yhdysvalloista on kuollut viime viikkoina flunssakomplikaatioiden vuoksi. Kuten eri uutislähteet ovat ilmoittaneet, monet näistä lapsista ja muista oli rokotettu flunssa, mikä kuvaa sen tehottomuutta.

“[T] varhaisessa vaiheessa [rokotteen tehokkuus] arvioi, että jotkut rokotetut henkilöt Real Madrid Paita päätyivät influenssan tartunnan”, myönsi CDC: n tutkijat uudessa tutkimuksessa, joka julkaistiin lehden sairastuvuudessa ja kuolleisuuden säännöllisessä raportissa. Tämä täsmälleen sama raportti myöntää, että influenssarokotteet ovat myös vain noin 60 prosenttia tehokkaita influenssan pysäyttämisessä viime vuosien tartunnan määrän perusteella.

Flunssarokote on todella alle kaksi prosenttia tehokasta, lukujen perusteella
Mutta kuten ilmoitimme jo vuonna 2011, CDC: n käyttämät tiedot vakuutusvaatimuksiin jopa 60 prosentin tehokkuusaste flunssa -laukauksessa on pääasiassa tulkittu väärin. Vain noin 2,7 100: sta aikuisesta saa influenssan keskimäärin vuodessa, Lancet-julkaisemien metaanalyysien mukaan CDC viittaa Yhdysvaltain Jalkapallomaajoukkue Paita 60 prosentin tehokkuusvaatimukseensa. Kuitenkin, kun otat rokotteet kuvaan, lukumäärä laskee vain 1,5 prosenttia.

Toisin sanoen influenssarokotteiden tehokkuusaste on vain noin 1,5 prosenttia, Lancet Club Tijuana Paita -tutkimuksen mukaan, että terveys- ja hyvinvointiviranomaiset hyödyntävät nyt rutiininomaisesti vakuutusväitteitä, että influenssarokotteet ovat tehokkaita. Kun otat huomioon mahdolliset virhemarginaalit ja muut erot, flunssakuvan todellinen tehokkuus on vähäinen kaikkien tarjottujen tietojen perusteella.

Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että CDC: llä sekä muilla merkittävillä kansanterveyden ja hyvinvoinnin suukappaleilla on vaikea aika säilyttää influenssarokotteet, koska riippumatta siitä Jatka vain voimistusta. Jos jotain, tämä osoittaa, että laaja aliravitsemus, D -vitamiinin puute, samoin kuin myrkylliset ympäristöt, samoin kuin flunssakuvien puute, on syyllinen nykyiseen flunssaepidemiaan.

Tarkastele Dr. Leigh Erin Connealyn, M.D., uuden lääketieteen keskuksen, tarkasta, kuinka lopettaa ja lyödä flunssaa luonnollisesti, tarkasta tämä hyödyllinen viesti:

Leave a Reply

Your email address will not be published.