Loading...

Drake-ryhmä suosittelee korkeakouluurheilijoiden oikeuksien kustannuksia-vaatii välitöntä harkintaa

3. elokuuta 2022, Yhdysvaltain senaattorit Cory Booker, Richard Blumenthal, Brian Schatz, Ron Wyden ja Alex Padilla uudelleen esittelivät uudelleen “College Athleiden Bill of Bill of of Oikeudet ”, määräykset, joiden tarkoituksena on edistää oikeudenmukaisuutta ja mahdollisuutta yliopistourheilijoille. “” Yliopisto -urheilijoiden oikeuksien kustannukset “on jo kauan myöhässä ja erittäin tärkeä”, sanoi Drake Ghanan Jalkapallomaajoukkue Paita -ryhmän presidentti Andrew Zimbalist, organisaatio, joka keskittyi kollegiaalisen yleisurheilun uudistamiseen.

“Se suojaa yliopistourheilijoiden oikeuksia nollatuloihin, edustajan edustamiseen, sukupuolen tasa -arvoon, siirtymiseen uuteen kouluun, menevät urheilulajiin ja paluu yliopistoon, on täsmälleen sama puheen joustavuus kuin muilla opiskelijoilla, sopiva lääketieteellinen hoito Stade Rennais FC Paita kuin Suoja neljä vuotta kelpoisuuden päättymisen jälkeen, opetus yleisurheiluosaston ulkopuolelta, samoin kuin kansallinen korvaus täytäntöönpanoon ja täytäntöön nämä säännökset tiukat rangaistukset rikkomuksista ”, Zimbalist totesi. “Drake -ryhmä tukee innostuneesti tätä lakiesitystä.”

Hän jatkoi: ”Drake -ryhmä ilmaisee myös toivoa, että kustannusmuutoksia ajatellaan ennen sen huomiota 118. kongressissa paljon paremmin ratkaisemaan rotuun liittyviä kysymyksiä, jotka antavat hallintojärjestöille mahdollisuuden säätää kapeita ja kohtuullisia rajoituksia, jotka ovat tarpeen rekrytoinnin määrittämiseen Rikkomukset, tarkista säännöksiä, jotka mahdollistavat Corinthians Paulista Paita verotuksellisesti vastuuttomat menot, ja määrittelevät selkeämmin seminaarin ja kansallisten hallintojärjestöjen sukupuolten pääomavelvoitteet. Napsauta täältä saadaksesi lisätietoja ehdotetuista muutoksista.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.