Loading...

New York MMA Bill säätelee kaikkia ”kuntosaleja, klubeja ja harjoitusleirejä”

päivitys 9. kesäkuuta 2015 – lakiehdotus on dramaattisesti uudistettu alkuperäisestä muodostaan, joka käsittelee monia alla olevia huolenaiheita. Voit napsauttaa tätä saadaksesi lisätietoja.

________________________________________

Monet positiiviset otsikot kiertävät sekalaisessa taistelulajien yhteisössä, joka juhlii ammatillisen MMA: n todennäköistä välitöntä laillistamista New Yorkin osavaltiossa.

Paholainen on kuitenkin yksityiskohdissa, ja ehdotetussa lainsäädännössä on mielenkiintoisia käänteitä.

Bill S02159: n nykyinen sanamuoto ei vain häiritse kaikkia valtion amatööri -MMA: ta, se Stade Rennais FC Paita pyrkii myös heittämään laajan sääntelyverkon kaikille MMA -kuntosaleille, klubeille ja harjoitusleireille.

Lakiehdotus ehdottaa New Yorkin osavaltion yleisurheilukomission toimivaltaa ja kykyä luoda “sääntöjä ja määräyksiä lisensointia ja sääntelyä” kaikkien New Yorkin kuntosalien, klubien, harjoitusleirien ja muiden organisaatioiden, jotka ylläpitävät koulutusmahdollisuuksia, jotka tarjoavat sparrauksia henkilöille, jotka ovat Valmistaudu osallistumiseen tällaiseen ammattimaiseen taisteluurheiluun tai näyttelyihin ”.

Ammattimaisten taisteluurheilun osallistujilla, jotka on luvanvarainen, on myös laaja määritelmä, joka sisältää kaikki, jotka “opettavat tai harjoittavat tai avustavat sekalaisten taistelulajien harjoittamisessa … (rahallisen) hyötyyn”.

Opetat vain amatöörit, jotka eivät saa palkkaa kilpailla? Sinun Borussia Dortmund Paita todennäköisesti on vielä kiinni tästä lainsäädännöstä, koska ”ammattitaitoinen urheilullinen urheilu” vangitsee kaikki tapahtumat, joissa pääsy on veloitettu, ts. Amatööritapahtumat.

Lainsäädäntö asettaa osallistujille vaatimattoman 50 dollarin vuotuisen lisenssimaksun, eikö iso juttu? Ei välttämättä, koska lisenssi voidaan ryöstää, jos New Yorkin yleisurheilukomissio pitää lisenssin haltijan olevan syyllinen taisteluurheilun etuihin haitallisiin tekoihin tai yleisen edun, mukavuuden tai välttämättömyyteen “. Melko laaja valtuudet laittaa joku pois liiketoiminnasta.

Lakiesitys ei ole vielä laki, eikä se ole liian Englannin Jalkapallomaajoukkue Paita myöhäistä tuoda ehdotettuja muutoksia lainvalvojille ennen kuin siitä tulee lakia. Koko lasku löytyy täältä: New Yorkin osavaltion lasku S02159

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

New Yorkin kunnostusluettelo MMA Bill AS Deadline Loomsjune 9. 2015in “New York Combat Sports Law”
New Yorkin pian MMA LawMarch 16. 2016 -sarjan pähkinät ja pultit “New Yorkin taistelulaki”
MMA New Yorkissa vuonna 2016? UFC: n viimeisimmän 29. syyskuuta 2015 “New York Combat Sports Law” leikkaaminen “New York Combat

Leave a Reply

Your email address will not be published.